EURZAR - Euro / South African Rand

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
5:57 (Local)
Opens in 51h 53m
Tokyo
4:57 (Local)
Opens in 52h 3m
London
20:57 (Local)
Opens in 59h 3m
New York
15:57 (Local)
Closes in 0h 3m

EUR ZAR Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 147.96Průměr: 268.68
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 X EURUSD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 / USDZAR Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn EUR/ZAR je sice minoritním párem, ale přesto má značné globální následky. Vztah mezi dvojicí měn je silně ovlivněn korelací dvou hlavních světových ekonomik: eurozóny a Jižní Afriky. Chování této kombinace je často nepravidelné, neboť finanční stavy obou ekonomik jsou ovlivněny mnoha odlišnými faktory. Navzdory nestabilitě a těžké předvídatelnosti páru nabízí možnost získat značné zisky ve rukou zkušeného obchodníka.

Pro investování kontaktujte FxPro.