Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURTRY - Euro / Turkish Lira

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -245.919 PointsSwap dlouhá: -85.6421 Points
Nízké: 19.57497Spready MT5 plovoucíVysoká: 19.74254
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:04 (Local)
Opens in 7h 46m
Tokyo
0:04 (Local)
Opens in 8h 56m
London
15:04 (Local)
Closes in 1h 26m
New York
10:04 (Local)
Closes in 5h 56m

EURTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 46.50Průměr: 146.04
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 TRY X USDTRY Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnový pár EUR/TRY není příliš často obchodován mimo Turecko, ale stále má značné množství následovníků. Výkonnost této kombinace je silně ovlivněna korelací dvou významných světových ekonomik: eurozóny a Turecka. Ačkoliv turecká lira nekoreluje s eurem tolik jako mnoho evropských měn, ale často stínuje jeho pohyby, kvůli blízkým finančním a komerčním vazbám mezi dvěma místy. Kombinace je skvělým nástrojem pro diverzifikaci a je nejvhodnější pro zkušeného investora.

K přidání kombinace EUR/TRY k svému portfoliu, nás kontaktujte dnes.