Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURSGD - Euro / Singapore Dollar

Swap krátká: -3.9136 PointsSwap dlouhá: -21.7823 Points
Nízké: 1.40490Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.42029
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:41 (Local)
Opens in 7h 9m
Tokyo
0:41 (Local)
Opens in 8h 19m
London
16:41 (Local)
Opens in 15h 19m
New York
11:41 (Local)
Closes in 4h 19m

EURSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 10.50Průměr: 13.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 SGD X USDSGD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn EUR/SGD není příliš obchodována mimo Singapur, ale stále má poměrně značné množství následovníků. Pár je silně ovlivněn korelací dvou velkých světových ekonomik: Eurozóny a Singapuru. Tato kombinace, která je tradičně nevypočítatelná a těžko předvídatelná, se ideálně hodí pro zkušené investory s nízkou citlivostí na rizika a nabízí potenciál pro zisky, které jsou stejně vysoké jako možnosti ztráty.

Investujte teď s FxPro.