Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURNZD - Euro / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: 5.4537 PointsSwap dlouhá: -14.966 Points
Nízké: 1.63978Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.65382
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
9:17 (Local)
Opens in 48h 33m
Tokyo
7:17 (Local)
Opens in 49h 43m
London
22:17 (Local)
Opens in 57h 43m
New York
17:17 (Local)
Opens in 64h 13m

EURNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 2.10Průměr: 2.45
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 NZD X USDNZD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn EUR/NZD není příliš často obchodována mimo území Nového Zélandu, ale má místo pro vyplnění portfolia zkušeného investora. Výkon páru závisí na korelaci dvou hlavních světových ekonomik: eurozóny a Nového Zélandu. Tyto dvě ekonomiky jsou ovlivněny mnoha nesouvisejícími faktory, což znamená, že vztah mezi těmito měnami je často nevypočitatelný a těžko předvídatelný. Tyto faktory dělají kombinaci do značné míry nevhodnou pro začínající investory, ale v rukou odborníků může přinést zisk stejně velký jako rizika.

Přidejte teď do svého portfolia s FxPro.