Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURMXN - Euro / Mexican Peso

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: 334.0653 PointsSwap dlouhá: -678.0862 Points
Nízké: 20.05040Spready MT5 plovoucíVysoká: 20.21125
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
12:20 (Local)
Opens in 21h 30m
Tokyo
10:20 (Local)
Opens in 22h 40m
London
1:20 (Local)
Opens in 30h 40m
New York
20:20 (Local)
Opens in 37h 10m

EURMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 125.00Průměr: 189.88
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 MXN X USDMXN Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Mimo území Mexika se zřídka obchoduje s měnovou kombinací EUR MXN, ale může být ideální volbou pro ty, kteří mají rádi vysoké riziko. Výkon páru závisí na dvou hlavních ekonomikách: Mexiku a eurozóně. Finanční stavy těchto ekonomik jsou poháněny vysoce odlišnými faktory, které činí kombinaci velmi volatilní a kolísavou. Z tohoto důvodu může být pár ideální volbou pro zkušené liberální obchodníky, kterým nabízí potenciál pro zisky tak vysoké jako rizika.

Jestli myslíte, že pár EUR/MXN by byl ideální k vašemu portfoliu, kontaktujte dnes FxPro.