Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURJPY - Euro / Japanese Yen

Swap krátká: -5.552 PointsSwap dlouhá: 0.5955 Points
Nízké: 142.431Spready MT5 plovoucíVysoká: 144.082
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:29 (Local)
Opens in 8h 21m
Tokyo
23:29 (Local)
Opens in 9h 31m
London
15:29 (Local)
Closes in 1h 1m
New York
10:29 (Local)
Closes in 5h 31m

EURJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.40Průměr: 0.94
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 JPY X USDJPY Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Fixní spready se vztahují pouze na „okamžité příkazy“, všechny ostatní typy příkazů podléhají Pravidlům vykonávání příkazů.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnový pár EUR/JPY je považován za bezpečné útočiště obchodování a získává rostoucí oblíbenost mezi investory. Měnový pár je spojen se silnými pohyby a ačkoliv je často srovnáván s párem ERU/GBP, tak se typicky pohybuje téměř dvakrát více ve smyslu počtu pipů. V současné době je japonský yen na vzestupu a předpokládá se pokračování tohoto vývoje v blízké budoucnosti. Zvláštní povaha tohoto měnového páru ho činí vhodným pro trendové obchodníky.

Pokud chcete přidat měnový pár EUR/JPY do svého portfolia, kontaktujte dnes FxPro.