Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURHKD - Euro / Hong Kong Dollar

Swap krátká: -43.6216 PointsSwap dlouhá: -106.0868 Points
Nízké: 7.71248Spready MT5 plovoucíVysoká: 7.84127
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:01 (Local)
Opens in 7h 49m
Tokyo
0:01 (Local)
Opens in 8h 59m
London
16:01 (Local)
Closes in 0h 29m
New York
11:01 (Local)
Closes in 4h 59m

EURHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 30.20Průměr: 86.08
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 HKD X USDHKD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Výkonnost měnového páru EUR/HKD určují dvě hlavní světové ekonomiky: Hongkong a eurozóna. Pár je známý svou vysokou volatilitou, která se vynořuje ze široké škály faktorů ovlivňujících finanční stav těchto dvou měn. Vysoce rizikový a nepravidelný vztah páru se vyznačuje nepředvídatelností. Nicméně, ve zkušených rukou, pár nabízí příležitost k významným ziskům. Je ideální pro zkušené investory s liberálním přístupem k obchodování.

Proč neinvestovat dnes?