EURDKK - Euro / Danish Krone

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
5:46 (Local)
Opens in 28h 4m
Tokyo
4:46 (Local)
Opens in 28h 14m
London
20:46 (Local)
Opens in 35h 14m
New York
15:46 (Local)
Opens in 41h 44m

EUR DKK Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 64.99Průměr: 131.34
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarechMax. Leverage is 1:20
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 / USDDKK Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Stejně jako většina měnových páru je kombinace EUR/DKK vhodná pro ty, kteří hledají první obchod mimo hlavní měnové páry. Pár není ve Spojeném království široce obchodován, přesto je velmi populární u obchodníků v Dánsku a jeho sousedních zemích. Kombinace je silně ovlivněna evropskou politikou a politikami, přičemž dánská koruna často stínuje pohyby eura. Pokud chcete diverzifikovat své portfolio, tento pár může být pro vás ideální.

Investujte dnes s FxPro.