EURCHF - Euro / Swiss Franc

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:42 (Local)
Opens in 32h 8m
Tokyo
23:42 (Local)
Opens in 33h 18m
London
15:42 (Local)
Opens in 40h 18m
New York
10:42 (Local)
Opens in 46h 48m

EUR CHF Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.00025Průměr: 0.00029
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

Limitní a stop úroveň0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CHF X USDCHF Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnová kombinace EUR/CHF není tak často obchodována jako jiné páry, ale v některých portfoliích má svou důležitou rolli. Korelace mezi těmito dvěma měnami je neuvěřitelně silná, což definuje inverzní vztah mezi nimi. Může to být způsobeno blízkým poutem mezi Eurozónou a Švýcarskem; podněcené dohodou o volném obchodě z roku 1972. Výsledkem je, že pokud Eurozóna obchoduje, na Švýcarsko působí dominový efekt. Dvojice navíc prošla velmi nestabilním obdobím, kdy Švýcarská národní banka překvapila trhy tím, že odstranila strop na úrovni 1,20 měny, což způsobilo největší zaznamenaný pohyb v křížovém měnovém páru.

Pokud chcete přidat měnový pár EUR/CHF do svého portfolia, kontaktujte dnes FxPro.