Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURCAD - Euro / Canadian Dollar

Swap krátká: 6.2012 PointsSwap dlouhá: -11.8022 Points
Nízké: 1.34938Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.35624
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
9:48 (Local)
Opens in 48h 2m
Tokyo
8:48 (Local)
Opens in 48h 12m
London
0:48 (Local)
Opens in 55h 12m
New York
19:48 (Local)
Opens in 61h 42m

EURCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1.00Průměr: 1.37
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CAD X USDCAD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Ačkoli to není nejoblíbenější měnová kombinace, stejně jako téměř všechny euro páry, má EUR/CAD pár stále značný počet stoupenců. Výkonnost páru závisí na vzájemném vztahu dvou hlavních ekonomik: eurozóny a Kanady. Kombinace má tendenci se chovat podobným způsobem jako relativní poměr EUR/USD, i když nižší objem obchodů znamená, že tento pár je náchylnější k náhlým výkyvům. Pokud hledáte další možnosti po velké čtyřce měn, mohl by pro vás být tento pár ideální kombinací.

Pro investování, kontaktujte FxPro teď.