Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURAUD - Euro / Australian Dollar

Swap krátká: 2.6466 PointsSwap dlouhá: -11.9201 Points
Nízké: 1.49077Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.50492
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
0:02 (Local)
Opens in 9h 48m
Tokyo
23:02 (Local)
Opens in 9h 58m
London
15:02 (Local)
Closes in 1h 28m
New York
10:02 (Local)
Closes in 5h 58m

EURAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.90Průměr: 1.27
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 AUD X USDAUD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Ačkoliv není příliš často obchodována, je měnová kombinace EUR/AUD stále světově velmi významná a u australských investorů populární. Výkonnost páru závisí na vztahu dvou největších a nejvlivnějších ekonomik světa: zemí eurozóny a Austrálie. Ačkoliv finanční stav těchto zemí je ovlivněn řadou odlišných faktorů, jejich vazby na mnoho stejných světových ekonomik znamenají, že pár je méně volatilní než mnoho exotických kombinací. Pokud hledáte další možnosti kromě velké čtyřky měnových párů, může být právě tento pár tou ideální volbou.

Kontaktujte FxPro a investujte hned.