Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Swap krátká: -3.0928 PointsSwap dlouhá: -26.5499 Points
Nízké: 1.44053Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.45312
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:28 (Local)
Opens in 8h 22m
Tokyo
23:28 (Local)
Opens in 9h 32m
London
15:28 (Local)
Closes in 1h 2m
New York
10:28 (Local)
Closes in 5h 32m

CHFSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 8.30Průměr: 11.23
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 SGD X USDSGD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 CHF (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 CHF
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn CHF / SGD mapuje vztah mezi dvěma významnými mezinárodními měnami: švýcarským frankem a singapurským dolarem. Pár je historicky nepředvídatelný, a to z něj činí ideální investici pro zkušeného obchodníka s volným přístupem k riziku. Ekonomiky těchto globálních elektráren jsou těkavé a nestabilní a jsou ovlivňovány velmi odlišnými faktory, což znamená, že jen zřídka dodržují stejný směr. Tato jedinečná kombinace může přinést dechberoucí zisky v rukou profesionálů.

Pokud chcete přidat měnový pár CHF/SGD do svého portfolia, kontaktujte náš tým dnes.