Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

CHFPLN - Swiss Franc / Polish Zloty

Swap krátká: 84.6351 PointsSwap dlouhá: -187.147 Points
Nízké: 4.99850Spready MT5 plovoucíVysoká: 5.03290
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
9:46 (Local)
Opens in 48h 4m
Tokyo
8:46 (Local)
Opens in 48h 14m
London
0:46 (Local)
Opens in 55h 14m
New York
19:46 (Local)
Opens in 61h 44m

CHFPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 44.50Průměr: 61.75
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 PLN X USDPLN Rate
Minimální velikost kontraktu1000 CHF (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 CHF
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

I když není příliš často obchodována, kombinace měn CHF / PLN může znamenat fantastické doplnění portfolia zkušených investorů. V závislosti na vzájemném vztahu dvou nejvlivnějších ekonomik Evropy - Polska a Švýcarska - má párování dlouhodobou pověst nestability, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří mají volný přístup k riziku. Ve zkušených rukou může tato kombinace nabídnout skvělou příležitost, jak dosáhnout značných zisků.

Přidejte tento pár do vašeho portfolia s FxPro.