CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
12:59 (Local)
Closes in 3h 13m
Tokyo
10:59 (Local)
Closes in 4h 1m
London
2:59 (Local)
Opens in 5h 1m
New York
21:59 (Local)
Opens in 11h 31m

CAD JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.032Průměr: 0.035
Limitní a stop úroveň40
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 JPY X USDJPY Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky100000 CAD
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD100 JPY / USDJPY Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Ačkoli není obvykle považován za hlavní měnový pár, je kombinace CAD/JPY stále populárnější mezi investory. Je o něco těžší předpovídat ji než relativní poměr USD/JPY; je vysoce volatilní a častější výkyvy, které s sebou přináší, znamenají, že může nabídnout zkušenému investorovi chytrou alternativu. Představuje střední riziko, poskytuje úžasné příležitosti pro značné zisky.

Pokud chcete přidat měnový pár CAD/JPY do svého portfolia kontaktujte nás dnes.