AUDSGD - Australian Dollar / Singapore Dollar

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:38 (Local)
Opens in 32h 12m
Tokyo
23:38 (Local)
Opens in 33h 22m
London
15:38 (Local)
Opens in 40h 22m
New York
10:38 (Local)
Opens in 46h 52m

AUD SGD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.00260Průměr: 0.00266
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

Limitní a stop úroveň0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 SGD X USDSGD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Výkonnost měnové kombinace AUD/SGD je závislá na volatilní korelaci mezi dvěma světovými ekonomikami: Austrálie a Singaporu. Finanční bohatství obou ekonomik se může dramaticky lišit v důsledku odlišných faktorů, které tyto velmi odlišné národy ovlivňují. Tato volatilita způsobuje, že pár AUD/SGD je poměrně vysoce rizikový a může být ideální v portfóliu statečných investorů.

Pro více informací o tomto páru, kontaktujte dnes FxPro.