AUDNZD - Australian Dollar / New Zealand Dollar

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
5:37 (Local)
Opens in 28h 13m
Tokyo
4:37 (Local)
Opens in 28h 23m
London
20:37 (Local)
Opens in 35h 23m
New York
15:37 (Local)
Opens in 41h 53m

AUD NZD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.80Průměr: 1.71
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 X AUDUSD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 * NZDUSD Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Běžně označovaná jako ‘Aussie Kiwi’, má kombinace měnového páru AUD/NZD značný počet sledovatelů. Je méně obchodovaná než jiné páry a jako výsledek fluktuuje častěji než jeho AUD a NZD protějšky. Spready jsou široké kvůli středně velké likviditě trhy - což vůbec není špatné ti, kteří mají vysoký riziková práh.

Kontaktujte náš FxPro tým a investujte ihned.