Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Swap krátká: -6.6227 PointsSwap dlouhá: 1.5644 Points
Nízké: 0.63034Spready MT5 plovoucíVysoká: 0.63305
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
8:16 (Local)
Opens in 49h 34m
Tokyo
7:16 (Local)
Opens in 49h 44m
London
23:16 (Local)
Opens in 56h 44m
New York
18:16 (Local)
Opens in 63h 14m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.90Průměr: 1.95
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CHF X USDCHF Rate
Minimální velikost kontraktu1000 AUD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 AUD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnový pár AUD/CHF pojí jednu z nejvýznamějších evropských ekonomik s mocí Austrálie. Kombinace je volatilní a vysoce riziková, což znaměná, že ji do svého portfolia zařadí jen menšina investorů. Pro zkušené investory může tato nevyrovnaná povaha znamenat možnost zisku stejně působivého jako ztráty.

Pokud si myslíte, že kombince AUD/CHF by byla vhodným doplnkěm vaši párů, kontaktujte FxPro ihned.