Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

THETAUSD - THETA vs US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -20 %Swap dlouhá: -20 %
Nízké: 0.859Spready MT5 plovoucíVysoká: 0.893
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:40 (Local)
Opens in 8h 10m
Tokyo
23:40 (Local)
Opens in 9h 20m
London
14:40 (Local)
Closes in 1h 50m
New York
9:40 (Local)
Closes in 6h 20m

THETAUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
Edge
Edge
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
EdgePlovoucí spready
Minimum: 32.00Průměr: 44.00
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň60
1 tick hodnota0.001
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky1 THETA
hodnota 1 PIP na 1 dávku v USD0.001 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Režim vykonáníMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.