NEOUSD - NEO / US Dollar

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
4:44 (Local)
Opens in 29h 6m
Tokyo
3:44 (Local)
Opens in 29h 16m
London
19:44 (Local)
Opens in 36h 16m
New York
14:44 (Local)
Opens in 42h 46m

NEO USD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderPlovoucí spready
Minimum: 0.12 USDPrůměr: 0.15 USD
cTrader Limitní and Stop úrovně0
1 tick hodnota0.001
Swapy (dlouhé& krátké) za rok-20.00 %
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
MT4 / MT5 / CTrader velikost 1 dávky100 NEO
hodnota 1 PIP na 1 dávku v USD0.1 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
PákaFxPro GM Limited
1.20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maximální expozice1,000,000 USD in Volume
Režim vykonáníMarket (irrelevant of platform or Account type)
Obchodovací hodiny24/5
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

1: K dispozici klientům FxPro Financial Services Limited a FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.