Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

Nástěnka obchodníka.
Trh ve stručnosti.

Zjistěte, které měny se opravdu hýbou, pozorujte klientovi otevřené pozice, zkoumejte obchody za specifický čas a mnoho dalšího

FxPro nástěnka obchodníka je jednoduchý a intuitivní způsob, jak získat rychlý dojem o tom, co se děje na světovém měnovém trhu.

Měnový hybatelé

Klientské pozice

Cenový ticker

Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
10:39 (Local)
Opens in 47h 11m
Tokyo
8:39 (Local)
Opens in 48h 21m
London
23:39 (Local)
Opens in 56h 21m
New York
18:39 (Local)
Opens in 62h 51m

FxPro nástěnka obchodníka je skvěý doplněk k měnovým grafům vaší obchodní platformy.

Použijte FxPro nástěnku společně s ekonomickým forex kalendářem ke zlepšení vašeho obchodování

Naplánujte svůj obchodní den po minutě s naším snadno použitelným ekonomickým kalendářem. Mezitím si prohlédněte FxPro nástěnku, abyste získlai rychlý přehled o tom, co se děje na finančních trzích.

Zobrazit ekonomický kalendář
browser calendar