Crude Oil futures

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
14:04 (Local)
Closes in 2h 8m
Tokyo
12:04 (Local)
Closes in 2h 56m
London
4:04 (Local)
Opens in 3h 56m
New York
23:04 (Local)
Opens in 10h 26m

Crude Oil futures chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.115Průměr: 0.071
Minimální cenová fluktuace0.001
velikost jedné dávky1000 bbl
1 tick hodnota1 USD
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Použitá marže na 1 dávku **1.00%
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*N/A
Limitní a stop úroveňN/A

Crude Oil Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
January 2021#USOil_F2117/11/202016/12/202020/12/2020
February 2021#USOil_G2116/12/202014/01/202119/01/2021
March 2021#USOil_H2114/01/202117/02/202121/02/2021
April 2021#USOil_J2117/02/202117/03/202121/03/2021
May 2021#USOil_K2117/03/202115/04/202119/04/2021
June 2021#USOil_M2115/04/202117/05/202119/05/2021
July 2021#USOil_N2117/05/202117/06/202121/06/2021
August 2021#USOil_Q2117/06/202115/07/202119/07/2021
September 2021#USOil_U2115/07/202117/08/202119/08/2021
October 2021#USOil_V2117/08/202116/09/202120/09/2021
November 2021#USOil_X2116/09/202114/10/202118/10/2021
December 2021#USOil_Z2114/10/202116/11/202118/11/2021
December 2021#USOil_Z2115/10/202117/11/202119/11/2021
January 2022#USOil_F2217/11/202116/12/202120/12/2021
February 2022#USOil_G2216/12/202118/01/202220/01/2022
March 2022#USOil_H2218/01/202218/02/202222/02/2022
April 2022#USOil_J2218/02/202218/03/202222/03/2022
May 2022#USOil_K2218/03/202218/04/202220/04/2022
June 2022#USOil_M2218/04/202218/05/202220/05/2022
July 2022#USOil_N2218/05/202217/06/202221/06/2022
August 2022#USOil_Q2217/06/202218/07/202220/07/2022
September 2022#USOil_U2218/07/202218/08/202222/08/2022
October 2022#USOil_V2218/08/202216/09/202220/09/2022
November 2022#USOil_X2216/09/202218/10/202220/10/2022
December 2022#USOil_Z2218/10/202217/11/202221/11/2022
Market Hours (CY time)

Pondělí01:00-00:00

Úterý01:00-00:00

Středa01:00-00:00

Čtvrtek01:00-00:00

Pátek01:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Marže platí pro objemy do 50 dávek. Informace o větších objemech naleznete v části Information o páce pro futures