info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 76.14% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 79.83% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Verizon Communications Inc share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
3:07 am (Local)
Opens in 6h 43m
Tokyo
2:07 am (Local)
Opens in 6h 53m
London
6:07 pm (Local)
Opens in 13h 53m
New York
1:07 pm (Local)
Closes in 2h 53m

Verizon Communications Inc live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.13Průměr: 0.13
Ticker#Verizon
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 USD
Minimální velikost kontraktu1 share
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

U nás v FrPro rádi poskytneme našim klientům příležitost investovat do komunikačního giganta Verizon Inc. Společnost, založena v roce 1983, spolu se svými dceřinými společnostmi poskytují komunikační, informační a zábavní zboží a služby spotřebitelům, společnostem a vládním úřadům po celém světě. Jejich nabídka obsahuje vše od notebooků, přes vysokorychlostní internetové balíčky, strojní služby až po cloudové produkty. S úspěšným záznamem, který se táhne více jak tři desetiletí, nabízí investorům lukrativní zisky, inovativní přístup k obchodu a stálý tah na zlepšení svého výkonu. Obchodujte s akciemi Verizon Inc. s FxPro.

Získat #Verizon obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart