info
Investujte zodpovědně. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 78.90% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.59% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Tesla Inc share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
06:55 (Local)
Opens in 26h 55m
Tokyo
05:55 (Local)
Opens in 27h 5m
London
21:55 (Local)
Opens in 34h 5m
New York
16:55 (Local)
Opens in 40h 35m

Tesla Inc live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 1.01Průměr: 1.16
Ticker#TeslaMotor
Použitá marže na 1 akcii4.0% (more info)
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 USD
Minimální velikost kontraktu10 shares
Použitá marže na kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

V FxPro jsme rádi, že můžeme investorům nabídnout možnost investovat do světoznámého specialisty na elektro automobily: Tesla Motors Inc. Jako hlavní vývojář, výrobce a prodejce elektro automobilů, jejich součástí a energetických skladovacích systémů, vede společnost Tesla Motoros Inc. v produkci energeticky úsporných způsobů přepravy. Společnost byla založena v roce 2003 a má 12 solidních let úspěšného obchodování a vytříbený smysl pro budoucnost. Obchodujte s akciemi Tesla Motors Inc. s FxPro.

Získat #TeslaMotor obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart