info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 79.58% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.52% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Rolls-Royce Holdings PLC share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:08 pm (Local)
Closes in 2h 4m
Tokyo
12:08 pm (Local)
Closes in 2h 52m
London
3:08 am (Local)
Opens in 4h 52m
New York
10:08 pm (Local)
Opens in 11h 22m

Rolls-Royce Holdings PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.04Průměr: 0.05
Ticker#RollsRoyce
Použitá marže na 1 akcii4.0% (more info)
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 GBP
Minimální velikost kontraktu10 shares
Použitá marže na kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 GBP
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Obchodujte CFD akcie společnosti #RollsRoyce s FxPro.

FxPro nabízí CFD na akcie #RollsRoyce a 155+ dalších světových, amerických, britských francouzských a německých firem. CFD akcie mohou být obchodovány v platfotmách Fxpro MT4 s oamžitým, nebo tržním vykonáním a s fixními, nebo plovoucími spready, v závisosti na typu účtu. Výběrem obchodovat CFD akcie s FxPro získáte těsné spready a rychlé vykonání příkazů. Obchodování CFD akcií s FxPro je také bez provize.

Pokud máte nějké otázky ohledně obchodování akcií ROLLS-ROYCE , nebo jiných společností s FxPro, prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu.

Získat #RollsRoyce obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart