REALREAL INC-THE share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
22:00 (Local)
Opens in 35h 50m
Tokyo
20:00 (Local)
Opens in 37h 0m
London
11:00 (Local)
Opens in 45h 0m
New York
6:00 (Local)
Opens in 51h 30m

REALREAL INC-THE live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 1.00Průměr: 5.04