info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 76.14% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 79.83% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Pfizer Inc share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:25 am (Local)
Opens in 7h 25m
Tokyo
1:25 am (Local)
Opens in 7h 35m
London
5:25 pm (Local)
Opens in 14h 35m
New York
12:25 pm (Local)
Closes in 3h 35m

Pfizer Inc live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.15Průměr: 0.17
Ticker#Pfizer
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 USD
Minimální velikost kontraktu1 share
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

U nás v FxPro s potěšením nabízíme našim klientům šanci investovat do farmaceutického giganta Pfizer Inc. Jako hlavní vývojář a výrobce léků po celém světě, je Pfizer Inc zodpovědný za obrovské skoky na poli neurovědy, kardiovaskulárních problémů, poruch metabolismu, ale i za prodej mnoha léků, kterých jsou plné naše domácí lékárničky, od Advilu po ChapStick. Společnost byla založena v roce 1849 a nabízí potenciálním akcionářům více než 160 let obchodního rodokmenu. Obchodujte s akciemi Pfizer Inc. s FxPro.

Získat #Pfizer obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart