info
Investujte zodpovědně. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 78.90% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.59% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

London Stock Exchange Group PLC share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
06:39 (Local)
Opens in 27h 11m
Tokyo
05:39 (Local)
Opens in 27h 21m
London
21:39 (Local)
Opens in 34h 21m
New York
16:39 (Local)
Opens in 40h 51m

London Stock Exchange Group PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.04Průměr: 0.09
Ticker#LondonExch
Použitá marže na 1 akcii4.0% (more info)
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 GBP
Minimální velikost kontraktu10 shares
Použitá marže na kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 GBP
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Chez FxPro, nous sommes ravis d’offrir à nos clients la chance d’investir dans le géant des marchés financiers, le London Stock Exchange. Véritable pilier de l’infrastructure des marchés financiers à travers le monde, le London Stock Exchange est une figure de proue dans l’univers des investissements. Fondée en 1698, cette institution séculaire compte 317 années de succès en matière de trading à son actif, un historique de profits lucratifs et de retours sur investissement fiables. Si vous cherchez l’acquisition parfaite pour votre portefeuille, celle-ci pourrait être idéale pour vous. Tradez les actions London Stock Exchange avec FxPro.

Získat #LondonExch obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart