info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 74.02% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 77.37% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

JPMorgan Chase & Co share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
17:14 (Local)
Opens in 16h 36m
Tokyo
16:14 (Local)
Opens in 16h 46m
London
8:14 (Local)
Closes in 8h 16m
New York
3:14 (Local)
Opens in 6h 16m

JPMorgan Chase & Co live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.41Průměr: 0.42
Ticker#JPMorgan
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 USD
Minimální velikost kontraktu1 share
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

U nás v FxPro je pro nás potěšením nabídnout vám možnost investovat do finančního giganta JP Morgan. JP Morgan byl založen v roce 1799 a tento 216 let starý podnik je jedním z nejdéle trvajících komerčních příběhů úspěchu v historii lidstva, dnes mezinárodně prominentní jako nikdy předtím. Nabízí korporátní a investiční bankovnictví, správu aktiv, domácí půjčky a mnohem více. Je to přeborník ve svém oboru a je to znát na jeho pokračujících ziscích, fenomenálním obratu a spolehlivých návratech. Pokud hledáte investici do bankovního obra, je pro vás JP Morgan ideální. Obchodujte s akciemi JP Morgan s FxPro.

Získat #JPMorgan obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart