info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 79.58% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.52% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Johnson & Johnson share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
3:58 am (Local)
Opens in 53h 52m
Tokyo
1:58 am (Local)
Opens in 55h 2m
London
4:58 pm (Local)
Opens in 63h 2m
New York
11:58 am (Local)
Closes in 4h 2m

Johnson & Johnson live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.21Průměr: 0.29
Ticker#J&J
Použitá marže na 1 akcii4.0% (more info)
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 USD
Minimální velikost kontraktu10 shares
Použitá marže na kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

U nás v FxPro rádi nabízíme našim klientům možnost investovat do giganta ve zdravotní péči Johnson & Johnson. Jako hlavní výzkumník, vývojář a obchodník spotřebitelských a farmaceutických zdravotních produktů, je Johnson & Johnson společnost, která svou roli ve světě bere velmi vážně.Mezi její známé produkty patří Listerine, Aveeno, Clean & Clear, Johnson’s, a Neutrogena, spolu s množstvím předpisů. To vše hovoří za snahu zachraňovat a zlepšovat životy den po dni. Pro ty, jež hledají altruistické investování, tento 130ti letý kolos může být skvělým doplňkem vašeho portfolia. Obchodujte s akciemi Johnson & Johnson s FxPro.

Získat #J&J obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart