info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 74.02% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 77.37% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

HP Inc share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
17:07 (Local)
Opens in 16h 43m
Tokyo
16:07 (Local)
Opens in 16h 53m
London
8:07 (Local)
Closes in 8h 23m
New York
3:07 (Local)
Opens in 6h 23m

HP Inc live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.07Průměr: 0.07
Ticker#HPackard
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.01 USD
Minimální velikost kontraktu1 share
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.01 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

U nás v FxPro s potěšením nabízíme našim klientům šanci investovat do technologického obra Hewlett Packard. Společnost Hewlett Packard byla založena v roce 1939 a za posledních sedm a půl desetiletí exponenciálně vzrostla a dnes do škály jejích produktů řadíme softwarové balíčky pro spotřebitelské počítače, vládní technologie, tiskárny, routery a další produkty ze spousty různých sektorů. Se 76 úspěšnými lety v zádech nabízí investorům stabilní výkon, lukrativní zisky a značné návraty. Obchodujte s akciemi Hewlett Packard s FxPro.

Získat #HPackard obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart