info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 76.14% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 79.83% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Glencore PLC share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
4:01 pm (Local)
Closes in 0h 11m
Tokyo
2:01 pm (Local)
Closes in 0h 59m
London
5:01 am (Local)
Opens in 2h 59m
New York
12:01 am (Local)
Opens in 9h 29m

Glencore PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 1.06Průměr: 1.14
Ticker#Glencore
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.0005 GBP
Minimální velikost kontraktu1 share
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.0005 GBP
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Chez FxPro, nous sommes ravis d’offrir à nos clients entreprenants la fantastique opportunité d’investir dans le géant des matières premières, Glencore. Leader dans la production, le traitement et la fourniture de métaux et de minéraux, de produits énergétiques et agricoles à travers le monde, Glencore est active dans de nombreux domaines tels que l’extraction de charbon ou le forage de pétrole, l’exploitation agricole et la production de biocarburants. Sise à Baar, en Suisse, la compagnie offre aux investisseurs une performance stable, des profits substantiels et des retours sur investissement fiables. Tradez les actions Glencore avec FxPro.

Získat #Glencore obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart