info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 78.90% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.59% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

GlaxoSmithKline PLC share price

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
5:23 pm (Local)
Opens in 16h 27m
Tokyo
3:23 pm (Local)
Opens in 17h 37m
London
6:23 am (Local)
Opens in 1h 37m
New York
2:23 am (Local)
Opens in 7h 7m

GlaxoSmithKline PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.20Průměr: 0.25
Ticker#GlaxoSmitK
Použitá marže na 1 akcii4.0% (more info)
Limitní a stop úroveň0.04
1 tick hodnota na akcii0.005 GBP
Minimální velikost kontraktu10 shares
Použitá marže na kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
ProvizeNo
Minimální cenová fluktuace0.005 GBP
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 share
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální velikost obchodu1000
Maximální expozice na akcii na účet, USD100 000

Obchodní čas (britský čas) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Chez FxPro, nous sommes fiers d’offrir à nos clients la très belle opportunité d’investir dans le géant pharmaceutique GlaxoSmithKline. Leader dans le développement, la fabrication et la commercialisation de vaccins et de médicaments en vente libre, GlaxoSmithKline a contribué à sauver des millions de vie tout autour du monde. Fondée en 1935, la compagnie a passé les 80 dernières années au sommet du marché de la santé, aidant à juguler et à traiter tous les maux, des désordres métaboliques au HIV, des problèmes de peau aux affections respiratoires. Tradez les actions GlaxoSmithKline avec FxPro.

Získat #GlaxoSmitK obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart