Auto Trader Group PLC share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
6:52 (Local)
Opens in 26h 58m
Tokyo
4:52 (Local)
Opens in 28h 8m
London
19:52 (Local)
Opens in 36h 8m
New York
14:52 (Local)
Opens in 42h 38m

Auto Trader Group PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 20.00Průměr: 93.65