info
Investujte zodpovědně. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 78.90% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.59% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

UK Forex Awards: FxPro goes from strength to strength

26 September 2018, London. The 7th instalment of the UK Forex Awards took place on September 26, 2018 at the Steel Yard, London. Online broker, FxPro, goes from strength to strength in the FX industry since the company captivated two prestigious awards, the “Best Forex Technical Excellence” and the “Best Forex Trading Experience”.

The UK Forex Awards celebrate the best performing brokerages companies in the UK marketplace. Shares magazine readers, FX traders, the private trading community as well as an array of industry experts voted for the nominates that they feel have consistently performed to the best of their abilities across a range of industry specific parameters.

The event rewarded those international companies that have differentiated themselves with championing, cutting-edge technology, low-cost trading, comprehensive market research tools, advanced educational programs and world-class customer service.

Speakers
Charalambos Psimolophitis